logo_snoekx_tuinmachines
Home/Contact Producten Hersteldienst Promoties
Snoekx Peer Tuingereedschap Depypere

De Pypere

Sinds 1873 is De Pypere fabrikant van kwalitatief handgereedschap voor tuin- en landbouw, bouwindustrie en DIY-sector. Naast productie van de traditionele handgereedschappen kijkt De Pypere ook steeds uit naar nieuwe en vooruitstrevende producten, alsook naar vernieuwing en optimalisering van het bestaande assortiment. Trouw blijvend aan het ambachtelijke karakter, en enkel gebruikmakend van de beste grondstoffen, staat De Pypere borg voor gereedschappen van een uitzonderlijke kwaliteit. Innovatieve productoplossingen en gebruiksvriendelijke tools voor vandaag én morgen.


Snoekx Peer Tuingereedschap Wolf Multi-Star

Wolf-Garten multi-star: het geniale kliksysteem

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is - het multi-star®-systeem helpt u bij uw (tuin)werk elk moment van het jaar.
15 stelen en meer dan 70 opzetstukken garanderen een bijna eindeloos aantal combinaties - voor een breed scala van toepassingen, afgestemd op uw lengte. Werken in krappe ruimtes is met een korte steel net zo gemakkelijk als takken snoeien op enkele meters hoogte - veilig en comfortabel met beide voeten stevig op de grond. De telescopische steel zorgt daarvoor.
Door de bijna oneindige combinatiemogelijkheden van de WOLF-Garten multi-star®-producten kan elke tuineigenaar het gereedschap kiezen dat hij nodig heeft om van elke tuinklus een plezier te maken.